Јануарске активности27. Jan. 2015 • 02:01

Хор св. Јован Богослов, дечији и мешовити, од краја децембра (тачиније у последњих 20 дана) су напорно радили обележавајући празнике са верницима у Саборном храму, позоришту, школама са принчевским паром Карађорђевић.

Први концерт је приредио дечији хор за материце у реновираној сали црквеног дома, већ следећи наступ је био целодневна акција у дому Карађорђевића на Дедињу, а затим Бадње вече, поноћну и јутарњу Божићну литургију. Дечији хор је провео зимски распуст припремајући академију за Св. Саву. Изложба Игора Марсенића је обојена песмом нашег хора. Ја сам са својим ученицима данас обележила Савиндан у О.Ш. "Лаза Лазаревић", О.Ш. "Вук Караџић" и са ученицима Гимназије изводећи пригодне програме. Вечерас је етно група и део женског хора наступао у епархијском дому, обележавајући Савиндан и владикин рођендан.

Захваљујем свим члановима хора на уложеном труду, старешини цркве на дивном поклону - реновираном простору за вежбање, свим родитељима на сарадњи и стрпљењу, као и дивној публици. Хор ће имати паузу до 2-ог фебруара, у уторак у 19 ч, када ће се поново окупити и дечији и мешовити хор.

Ако сте заинтересовани да нам се придружите, дођите. 

Светосавска академија

Молитва

Победна песма: Сања

 

Јануарске активности