Аудиција за дечији црквени хор4. Jun. 2016 • 02:03

Драги другари, следеће недеље ће се одржати аудиција за дечији црквени хор. Ове године смо имали пуно наступа, а наш женски део хора из гимназије је награђен Републичком наградом и певањем на Фестивалу Радост Европе. Дођите на аудицију и растите заједно са нама. Биће нам задовољство да уз нас научите да певате, стекнете самопоуздање, наступате и дружите се заједно са нама. Сваки гласић нам је добродошао.

Аудиција је отворена и биће сваког уторка и четвртка од 19 ч.
 

Чланарина се у хору не плаћа и то је једина активност која је у граду бесплатна, за разлику од других активности које се плаћају, а где не добијате ништа за узврат. Наш хор обезбеђује, бесплатан костим, ципеле и партитуре. Путовања су такође бесплатна.

Сваке године хор пириреди неколико кнецерата: два на Белом двору у краљевској резиденцији, за Божић и Васкрс, а ове године је ишао и у посету манастиру Соко град. Путовања ће бити још, али нам треба и још певача.

Ове године, 9. октобра славимо 10 година постојања.
 

Прочитајте искуство једне од чланица хора, ученице Јелене Вилотић:

"Испричаћу вам моје лично искуство, до пре 2 месеца била сам веома разочарана у себе, самопоуздање ми је знатно опало, чак и у ономе у чему сам била добра, саму себе сам поткопавала. Док нисам одлучила да кренем испочетка, решила сам да одем на аудицију. Од првог дана су ме сви прихватили. По први пут у животу осетила сам да негде припадам. Зато, ви који бар имате жељу да се окушате у том погледу, слободно дођите на аудицију. Врата су вам широм отворена."

 

Аудиција за дечији црквени хор